Euroopan punaviinit, hinta alle 11 euroa

7 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 45 kpl.

Emilia Appetitoso 2013

Punaisen, hieman kehittyneen viinin tuoksu on avoin ja houkutteleva. Siitä löytyy punaisia marjoja, kirsikkaa ja hentoa mausteisuutta. Maku on keskitäyteläinen, marjaisa, kypsän puolukkainen, hieman mausteinen ja tasapainoinen. Maukas viini, jossa on hyvä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Faustino Crianza 2012

Punaisen, kehittyneen viinin tuoksu on tamminen, nahkainen ja siitä löytyy myös viikunaa, luumua ja tallia. Keskitäyteäinen maku on kehittynyt, sopivan hapokas ja vastaa tuoksua. Maukas, miellyttävä, melko kehittynyt viini.

Tutustu tarkemmin »

Viña Albali Gran Reserva 2009

Ruskeanpunaisen viinin hyvin kehittyneessä, voimakkaassa ja rehevässä tuoksussa on vaniljaa, nahkaa ja tallia. Tuoksua vastaava maku on miellyttävä ja siitä löytyy myös tummia marjoja, kirsikkaa ja paahteisuutta. Viinillä on pitkä, hyvä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Los Monteros Crianza 2012

Punaisen, hieman kehittyneen viinin tuoksussa on nahkaa, paahteisuutta, tummia marjoja ja mausteita. Täyteläinen maku on melko tanniininen, maukas, mausteinen ja vastaa tuoksua. Viinillä on keskipitkä, miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Fontella Chianti 2014

Väriltään punaisen viinin tuoksu on rehevä, paahteinen ja kirsikkainen. Maku on marjaisa, kirsikkainen, hieman mausteinen ja melko tanniininen. Keskitäyteläisen viinin jälkimaku on keskipitkä ja hieman kehittynyt.

Tutustu tarkemmin »

Pata Negra Gran Reserva 2007

Punaisen, hieman kehittyneen viinin tuoksussa on nahkaa, tallia, tammea ja vaniljaa. Tuoksua vastaava maku on paahteinen, maukas ja rypäleelle tyypillinen. Viinillä on hyvä, kehittynyt jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Penina 2013

Tumman sinipunaisen viinin tuoksu on avoin, paahteinen, marjaisa, kirsikkainen ja suklainen. Rehevä maku vastaa tuoksua. Viini on täyteläinen, tanniininen ja siinä on runsas, kypsä hedelmä ja jonkin verran mausteisuutta. Viinin jälkimaku on pitkä ja paahteinen.

Tutustu tarkemmin »