Euroopan punaviinit, hinta yli 17 euroa

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 26 kpl.

Farnito Camponibbio 2007

Tumman ruskehtavanpunainen viini, jonka kehittyneessä tuoksussa on savua, nahkaa, paahteisuutta, mokkaa herukkaa. Täyteläinen ja tasapainoinen maku vastaa tuoksua, siinä on myös tammisuutta ja mausteita. Pitkä, hyvä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Lan Gran Reserva 2005

Punainen viini, jonka kehittyneessä tuoksussa on, herukkaa, vaniljaa, tupakkaa ja nahkaa. Pitkä ja rodukas maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös kypsää hedelmää, tammea ja viikunaa.

Tutustu tarkemmin »

Faustino V 2009

Punainen viini, jonka Paahteisessa ja rehevässä tuoksussa on tummia marjoja, savua, mansikkaa ja kuivattua hedelmää. Täyteläinen, pitkä, kypsä, nahkainen ja mausteinen maku vastaa tuoksua. Hyvä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Villa Cafaggio Cortaccio 2005

Mustanpunainen, aavistuksen ruskeaan vivahtava viini, jonka kehittyneessä ja paahteisessa tuoksussa on kuivattua hedelmää, nahkaa ja yrttisyyttä. Rehevä ja tasapainoinen maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös mokkaa ja marjaisuutta.

Tutustu tarkemmin »

Cabreo Il Borgo 2011

Punainen viini, jonka kypsän marjaisessa ja monipuolisessa tuoksussa on, luumua, toffeeta, setriä ja mausteisuutta. Tasapainoisen viinin makeanoloinen, kypsä ja täyteläinen maku vastaa tuoksua. Leveä, pitkä jälkimaku ja hienot tanniinit. Miellyttävä kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Becker Family Pinot Noir 2011

Kalpean läpikuultavan punainen viini, jonka tuoksussa on pieniä, punaisia marjoja, savua ja paahteisuutta. Keskitäyteläinen, raikas, mausteinen sopivan hapokas ja puhdaspiirteinen maku vastaa tuoksua. Tyylikäs viini.

Tutustu tarkemmin »