Samppanjat

6 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 28 kpl.

Henriot Blanc des Blancs

Viherkeltainen samppanja, jonka persoonallisessa, voimakkaassa ja täyteläisessä tuoksussa on paahteisuutta, kahvia ja leipää. Kuiva, tasapainoinen, matalahappoinen, paahteinen ja runsaan hedelmäinen maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös savuisuutta.

Tutustu tarkemmin »

Lanson Gold Label Vintage Brut 2004

Viherkeltainen samppanja, jonka kypsässä, mehevässä ja hienossa tuoksussa on nekkua, sitruunaa ja omenankotaa. Runsas, hyvärakenteinen, klassinen, roteva ja paahteinen maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös kypsää hedelmää.

Tutustu tarkemmin »

Blondel Premier Cru Brut Carte d´Or

Viherkeltainen samppanja, jonka leveässä ja täyteläisessä tuoksussa on kermaisuutta, kinuskia, granny smith omenaa, omenankotaa ja kypsää hedelmää. Runsas, pitkä ja tasapainoinen maku vastaa tuoksua, siinä on hyvä mousse ja myös raikasta sitruunaa.

Tutustu tarkemmin »

Bollinger Rosé

Kalpea lohenpunainen samppanja, jonka hienossa ja leveässä tuoksussa on briossia, leipää  ja omenankotaa. Pitkä ja hieno maku vastaa tuoksua. Hyvä, leveä mousse.

Tutustu tarkemmin »

Pannier Sélection Brut Demie

Viherkeltainen samppanja, jonka muhevan paahteisessa tuoksussa on briossia, leipää, ja omenankotaa. Maukas, voimakas, runsas, sopivan hapokas ja kestävä maku vastaa tuoksua. Hyvärakenteinen samppanja.

Tutustu tarkemmin »

Bollinger La Grande Année 2004

Viherkeltainen samppanja, jonka hienostuneessa, kypsässä ja kehittyneessä tuoksussa on briossia, hieman oksidoituneisuutta ja omenankotaa. Maukas, voimakas, hieno, leveä ja paahteinen maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös trooppista hedelmää. Upea samppanja, jossa on sopivat hapot ja pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »