Vuosikerta NV

12 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 106 kpl.


Passatempo Vivaldi NV

Mustanpunaisen viinin runsaassa tuoksussa on hapankirsikkaa, mokkaa, nahkaisuutta ja paahteisuutta. Leveässä maussa on runsaat tanniinit, sopiva hapokkuus ja tasapainoinen rakenne. Täyteläisen viinin mausta löytyy mm mustia marjoja ja mausteisuutta. Viinillä on pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »


Alfred Gratien Brut Classic NV

Kalpean viherkeltainen samppanja, jonka elegantissa ja raikkaassa tuoksussa on briossia, kukkeutta, paahteisuutta ja briossia. Rutikuiva, erittäin hapokas, ryhdikäs, raikkaan hedelmäinen ja paahteinen maku vastaa tuoksua. Hieno, tasapainoinen samppanja

Tutustu tarkemmin »


Mas de la Sabatera Cava Brut Chardonnay NV

Keltainen, hieman ruskehtava viini, jonka paahteisessa, voimakkaassa ja samppanjamaisessa tuoksussa on kypsää omenaa. Erittäin kuiva, runsashapponen maku vastaa tuoksua. Runsas mousse. Taspainoinen ja pitkä jälkimaku. Erinomainen kuohuviini, loistava hinta/laatusuhde.

Tutustu tarkemmin »

Blandy’s Bual 5 YO NV

Meripihkanruskea viini, jonka tuoksussa on kuivattua viikunaa, aprikoosia, siirappia, pähkinää ja paahdettua sokeria. Sopivan hedelmäinen ja hapokas maku vastaa tuoksua, alkoholi tuntuu maussa.

Tutustu tarkemmin »

Baron-Fuenté

Baron-Fuenté Grande Réserve Brut NV

Voimakkaan keltainen, kaunis samppanja, jonka kehittyneessä ja rehevässä tuoksussa on briossia, pähkinää, uuniomenaa, herkkusientä ja hunajaa. Kehittynyt, runsas, tyylikäs ja pehmeä maku vastaa tuoksua. Maltilliset hapot.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Brut

Lindauer Brut NV

Kauniin kellertävä viini, jonka tyylikkäässä, selkeässä ja samppanjamaisessa tuoksussa on briossia ja hunajaa. Aavistuksen paahteinen, kevyen raikas ja hapokas maku vastaa tuoksua.  Hyvä mousse. Hieno kokonaisuus, joka muistuttaa suuresti aitoa samppanjaa.

Tutustu tarkemmin »

Willm Cremant d'Alsace Brut Rose

Willm Cremant d’Alsace Brut Rose NV

Sipulinkuoren värinen viini, jonka rehevässä tuoksussa on kukkeutta, mansikkaa ja toffee karkkia. Maukas, makeanoloinen ja tasapainoinen maku vastaa tuoksua, siinä on myös mansikkaa ja pieniä punaisia marjoja. Hyvä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »