Viinityyppi Kuohuviini

57 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 477 kpl.

Mt. Difficulty Pinot Noir 2016

Haalean tiilenpunainen viini, jonka tuoksusta löytyy tummia marjoja, kirsikkaa, vadelmaa ja tammen tuomaa savuisuutta. Melko hapokas, miellyttävä ja keskitäyteläinen maku on marjaisa ja vastaa tuoksua. Viinin tanniinit ovat kypsät ja sen rakenne tasapainoinen.

Tutustu tarkemmin »


Vincent Chaudray Crémant de Bourgogne Brut

Oljenkeltaisen, hieman kehittyneen viinin tuoksussa on kypsää hedelmää, briossia, hunajaa ja mineralisuutta. Kuiva, hapokas ja tasapainoinen maku on laadukas, vastaa tuoksua ja siitä voi löytää myös omenaa ja paahteisuutta. Viinillä on pitkä ja moniulotteinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »


Pongrácz Méthode Cap Classique Brut

Väriltään vaaleankeltaisen viinin moniulotteinen ja elegantti tuoksu on paahteinen, kypsän sitruksinen ja briossinen. Hapokas ja raikas maku on kuiva ja vastaa tuoksua. Samppanjamaisella viinillä on hyvä rakenne ja pitkä miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Taltarni Taché

Väriltään ruskehtavankeltaisen viinin elegantti, keskivoimakas ja hieman kehittynyt tuoksu on kypsän omenainen, hennon leipäinen ja paahteinen. Sopivan hapokas ja kuiva maku seurailee tuoksua. Maku on kypsän hedelmäinen, hieman paahteinen ja tyylikäs.

Tutustu tarkemmin »

Pongrácz Méthode Cap Classique Rosé Brut

Heleän vaaleanpunaisen viinin avoimesta ja tyylikkäästä tuoksusta löytyy kypsää hedelmää, kypsiä punaisia marjoja ja hentoa paahteisuutta. Runsas ja tuoksua seuraileva maku on kuiva, sopivan hapokas ja tasapainoinen. Viinillä on hyvä rakenne ja pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Mionetto Gran Rosé Extra Dry

Vaaleanpunaisen viinin hieman kehittynyt tuoksu on leveä ja paahteinen ja siitä voi löytää kypsiä hedelmiä, ruusunmarjaa ja hentoa leipämäisyyttä. Vivahteikkaasta mausta löytyy mm. punaisia marjoja, paahteisuutta ja kypsää omenaa. Kuiva ja tasapainoinen viini, jolla on keskipitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »


Lindauer Rosé Brut

Vaaleanpunaisen viinin leveä ja voimakas tuoksu on kypsän marjaisa, hieman paahteinen ja samppanjamainen. Kuiva ja runsas, tuoksua myötäilevä maku on miellyttävä ja sopivan hapokas. Moniulotteinen maku jatkuu pitkässä, vivahteikkaassa jälkimaussa. Tasapanoinen, hieman kehittynyt kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »