Vuoden Viinit 2017 kilpailuun on tulossa lähes 700 viiniä

Vuoden Viinit 2017 kilpailuun on varsinaisen ilmoittautumisajan puitteissa ilmoittautunut 34 viiniedustajaa yhteensä 677 viinillä. Jälki-ilmoittautumien on vielä mahdollista tammikuun 2017 alkuun saakka.

Kisassa on ensimmäistä kertaa omat sarjansa kuluttajien kysymille ja tällä hetkellä pienessä nosteessa oleville luomuviineille. Sekä punaisia että valkoisia luomuviinejä arvoidaan kahdessa hintaluokassa hintarajan ollessa 11 eurossa.

20-vuotisjuhlakilpailun merkeissä myös kisan konsepti hieman muuttuu. Yksittäisten sarjojen parhaat valitaan kuten ennenkin, mutta sen jälkeen sarjojensa voittajat jatkavat vielä viinityyppiensä mukaisiin jatkosarjoihin, joiden tuloksena valitaan Vuoden valkoviini, Vuoden punaviini ja Vuoden kuohuviini. Kun tähän joukkoon lisätään vielä rose-sarjan voittaja saadaan finaalinelikko, josta valitaan Vuoden Viini 2017.

Kilpailun tarkoituksena on löytää hinta-laatu suhteeltaan parhaat Suomen markkinoilla olevat viinit ja tämä punainen lanka ohjaa myös edellä kuvattua finaalivaihetta.

Kilpailu alkaa tammikuun puolivälissä ja ensimmäiset tulokset julkaistaan tammikuun lopussa. Vuoden Viini 2017 julkaistaan maalis-huhtikuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *