Tuottaja Lion

8 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 8 kpl.
Lindauer Rosé Brut

Vaaleanpunaisen viinin leveä ja voimakas tuoksu on kypsän marjaisa, hieman paahteinen ja samppanjamainen. Kuiva ja runsas, tuoksua myötäilevä maku on miellyttävä ja sopivan hapokas. Moniulotteinen maku jatkuu pitkässä, vivahteikkaassa jälkimaussa. Tasapanoinen, hieman kehittynyt kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Cuvée Brut

Oljenkeltaisen viinin avoin ja voimakas tuoksu on miellyttävä, hieman paahteinen, kypsän omenainen ja samppanjamainen. Kuivasta, hapokkaasta ja runsaasta mausta löytyy kypsää omenaa ja sitrusta, pahteisuutta ja mineraalisuutta. Moniulotteista makua seuraa pitkä, vivahteikas jälkimaku. Tyylikäs ja tasapainoinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Rosé Brut

Vaaleanpunaisen viinin avoin tuoksu on marjaisa, vadelmainen ja mansikkainen, hieman paahteinen ja samppanjamainen. Kuiva ja erittäin miellyttävä maku on tyylikäs, raikkaan marjaisa, sopivan hapokas ja paahteinen. Moniulotteinen maku jatkuu pitkässä, vivahteikkaassa jälkimaussa. Erinomainen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Brut

Oljenkeltaisen viinin avoin ja leveä tuoksu on erittäin miellyttävä, kypsän paahteinen, hieman leipäinen ja samppanjamainen. Kuivasta, hapokkaasta mausta löytyy kypsää omenaa ja sitrusta, hentoa leipäisyyttä ja mineraalisuutta. Moniulotteista makua seuraaa pitkä vivahteikas jälkimaku. Herkullinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Brut

Voimakkaan kullankeltainen viini, jonka moniulotteisessa, samppanjamaisessa tuoksussa on leipää, omenankotaa, toffeeta, aprikoosia, keltaluumua ja pähkinää. Kuiva, hieno, runsas ja samppanjamainen maku vastaa tuoksua. Upea kuohuviini.

Tutustu tarkemmin »