Maahantuoja Winestate Oy

64 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 542 kpl.

Gérard Bertrand Naturalys Cabernet Merlot 2014

Tummanpunainen viini, jonka voimakkaasta tuoksusta voi löytää yrttejä, kypsiä tummia marjoja, herukkaa ja savulihaa. Marjaisa, hieman lämmittävä maku on tanniininen, miellyttävän hapokas, paahteinen ja melko täyteläinen. Viinillä on keskipitkä, herukkainen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »


Cono Sur Ocio 2013

Tumman tiilenpunainen viini, jonka hieman kehittyneestä ja moniulotteisesta tuoksusta voi löytää mm. hillottuja punaisia marjoja, tammen tuomaa paahteisuutta ja mausteisuutta. Viinin keskitäyteläinen maku on kypsän marjaisa, puolukkainen, vadelmainen ja paahteinen. Tasapainoinen, melko hapokas, kypsän tanniininen ja rypäleelle tyypillinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Binz + Bratt Riesling Gewürztraminer 2015

Vihertävän keltaisen viinin keskivoimakkaasta tuoksusta löytyy mm. kypsää hedelmää, sitrusta, omenaa ja persikkaa. Moniulotteinen maku on kuiva, hyvin hedelmäinen, sitruksinen, hennon mausteinen ja raikkaan hapokas. Viinillä on pitkä ja miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Marigny Neuf Sauvignon 2015

Kalpean vihertäväkeltaisen viinin avoin ja voimakas tuoksu on rypäleelle tyypillinen. Siitä voi löytää mm. nokkosta, herukan lehteä ja yrttisyyttä. Kuiva ja runsas maku on voimakkaan hapokas ja vastaa tuoksua. Viini on tasapainoinen ja sillä on pitkä happojen kantama jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Torres Santa Digna Sauvignon Blanc Reserva 2016

Kalpean vihertäväkeltaisen viinin tuoksusta voi aistia herukan lehteä, yrttisyyttä, ruohoa ja nokkosta. Kuiva maku on sopivan hapokas ja hennon mineraalinen. Tuoksun elementtien lisäksi siitä voi löytää myös kypsää karviaista ja hentoa mineralisuutta. Rypäleelle tyypillinen ja tasapainoinen viini.

Tutustu tarkemmin »

Mud House Sauvignon Blanc 2015

Vihertäväkeltaisen viinin rypäleelle tyypillisestä tuoksusta voi löytää herukan lehteä, karviaista ja yrttejä ja karviaista. Viinin maku on kuiva, keskihapokas, kypsän hedelmäinen ja vastaa tuoksua. Viinin jälkimaku on keskipitkä.

Tutustu tarkemmin »

Cono Sur Organic Sauvignon Blanc 2016

Haalean vihertävänkeltaisen viinin tuoksu on keskivoimakas ja avoin. Siitä voi löytää mustaherukan lehteä, ruohoa, yrttejä ja sitrusta. Viinin maku on kuiva, rapsakkaan hapokas ja vastaa tuoksua. Tasapainoisen, rypäleelle tyypillisen viinin jälkimaku on keskipitkä ja raikkaan hapokas.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Rosé Brut

Vaaleanpunaisen viinin leveä ja voimakas tuoksu on kypsän marjaisa, hieman paahteinen ja samppanjamainen. Kuiva ja runsas, tuoksua myötäilevä maku on miellyttävä ja sopivan hapokas. Moniulotteinen maku jatkuu pitkässä, vivahteikkaassa jälkimaussa. Tasapanoinen, hieman kehittynyt kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Mud House Central Otago Pinot Noir 2015

Väriltään haaleanpunaisen viinin tuoksussa on punaisia marjoja; puolukkaa, karpaloa sekä mansikkaa. Keskitäyteläinen maku on miellyttävä ja tasapainoinen.  Aromeiltaan maku vastaa tuoksua ja sitä ryhdittää sopiva hapokkuus. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja rypäleelle tyypillinen.

Tutustu tarkemmin »