Maahantuoja Norex Spirits Oy Ab

44 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 394 kpl.

Louis Jadot Les Petites Pierres Bourgogne Chardonnayn 2014

Hieman vihertäväkeltaisen viinin tuoksu on runsas ja moniulotteinen. Siitä voi löytää kypsiä trooppisia hedelmiä, tammen aromeita, paahteisuutta ja mineraalisuutta. Viinin maku on kuiva, kypsän hedelmäinen, keskihapokas ja vastaa tuoksua. Viini on tasapainoinen ja sillä on pitkä, hieman paahteinen jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Lionel Osmin Cami Salié Jurançon 2014

Viini on väriltään keltainen.  Sen tuoksu on moniulotteinen ja miellyttävä. Siitä voi löytää kypsää omenaa, kuivattuja hedelmiä, nekkua ja paahteisuutta. Viinin tiivis maku on kuiva, keskihapokas ja tasapainoinen. Siitä löytyy kypsiä hedelmiä, omenaa ja sitruunaa, hentoa paahteisuutta ja mausteisuutta. Pitkä jälkimaku kruunaa kokonaisuuuden.

Tutustu tarkemmin »

Savia Viva Organic A Tinto 2014

Viini on väriltään tumman tiilenpunainen. Sen hieman kehittyneestä tuoksusta voi löytää kypsiä punaisia marjoja, mansikkaa, luumua ja hentoa paahteisuutta. Hieman makeanoloisesta mausta löytyy kuivattuja hedelmiä, luumua, herukkaa ja vadelmaa. Viini on melko kevyt, keskitanniininen ja keskihapokas.

Tutustu tarkemmin »

Barth Fructus Riesling 2015

Viini on väriltään haalean vihertäväkeltainen. Sen rypäleelle tyypillinen tuoksu on moniulotteinen, kypsän sitruksinen ja hennon mineraalinen. Tuoksua vastaavassa kuivassa maussa on kypsiä sitruksia, greippiä ja mineralisuutta. Tasapanoinen viini, jolla on viipyvä ja miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Allegrini Corte Giara Amarone 2012

Viini on väriltään kauniin tiilenpunainen. Tuoksusta on aistittavissa kypsiä metsämarjoja, nahkaa, kuivattuja hedelmiä, yrttejä ja havumetsän aromeja. Maultaan viini on täyteläinen, kypsän hedelmäinen, makeanoloinen ja toistaa tuoksun aromeja. Kokonaisuutena viini on maukas ja tasapainoinen.

Tutustu tarkemmin »

Baron de Ley Gran Reserva 2010

Tummanpunaisella viinillä on hieno ja moniulotteinen tuoksu, josta voi löytää tummia marjoja, mausteita, tammea ja paahteisia aromeja. Maultaan viini on täyteläinen ja toistaa tuoksun aromimaailmaa. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja siinä on erittäin maukas, pehmeä ja pitkä loppumaku.

Tutustu tarkemmin »

Baron de Ley Reserva 2012

Tummanpunainen viini, jonka runsaasta tuoksusta on aistittavissa paahteisuutta, vaniljaa, toffeeta ja tallia. Keskitäyteläinen maku vastaa tuoksua. Viinillä on hyvä ja tasapainoinen rakenne, jota kannattelevat kehittyneet tanniinit. Viini jättää ryhdikkään ja makeanoloisen jälkivaikutelman.

Tutustu tarkemmin »


Insight Sauvignon Blanc 2013

Väriltään haalean vihertävänkeltaisen viinin voimakkaasta tuoksusta löytyy herukan lehteä, nokkosta ja vastaleikattua ruohoa. Tuoksua vastaavasta mausta löytyy lisäksi kypsää hedelmää ja sitrusta. Tasapainoinen, rypäleelle tyypillinen viini on kuiva, sopivan hapokas ja tasapainonen kokonaisuus, jolla on miellyttävä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Wolfberger Riesling Grand Cru Rangen 2010

Vihertävän keltaisen viinin leveästä ja avoimesta tuoksusta löytyy mineraalia, ananasta, kypsää omenaa ja päärynää, sitrusta ja petroolia. Moniulotteinen kuiva maku on pehmeän hapokas, kypsän hedelmäinen, sitruksinen ja mineraalinen. Tasapainoisen viinin jälkimaku on pitkä ja herkullinen.

Tutustu tarkemmin »