Maahantuoja Beverage Partners Finland Oy

23 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 162 kpl.Marques de Arienzo Reserva 2011

Viini on väriltään tumman ruskeanpunainen. Avoin, runsas ja kehittynyt tuoksu sisältää kypsiä marjoja, riistaa, nahkaa, tallia ja mausteita. Täyteläinen maku on makeanoloinen, kypsän hedelmäinen ja vastaa tuoksua. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja siinä on pitkä ja tyylikäs loppumaku.

Tutustu tarkemmin »

Clos Henri Pinot Noir 2012

Väriltään punaisen viinin tuoksusta löytyy tupakkaa, havua, kirsikkaa ja punaisia kypsiä marjoa. Hieno, leveä maku on rypäleelle tyypillinen, tasapainoinen, sopivan hapokas, paahteinen ja kypsän marjaisa. Viinillä on hieno, pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Barolo Essenze 2010

Tiilenpunaisen, hieman oranssin viinin tuoksu on keskivoimakas ja siitä löytyy nahkaa, orvokkia, hentoa mausteisuutta ja salmiakkia. Täyteläinen maku on melko tanniininen ja tiukan hapokas. Suuta kuivattava, moniulotteinen maku on hieman kehittynyt, nahkainen, hennon mausteinen ja orvokkinen.

Tutustu tarkemmin »

Osborne Solaz 2011

Kalpean punaruskea viini, jonka rotevassa tuoksussa on nahkaa, punaisia marjoja, mausteisuutta, paahteisuutta ja havua. Tuhti, pitkä ja rehevä maku vastaa tuoksua, hyvä jälkimaku. Tasapainoinen viini.

Tutustu tarkemmin »