Maahantuoja Beverage Partners Finland Oy

19 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 162 kpl.Marques de Arienzo Reserva 2011

Viini on väriltään tumman ruskeanpunainen. Avoin, runsas ja kehittynyt tuoksu sisältää kypsiä marjoja, riistaa, nahkaa, tallia ja mausteita. Täyteläinen maku on makeanoloinen, kypsän hedelmäinen ja vastaa tuoksua. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja siinä on pitkä ja tyylikäs loppumaku.

Tutustu tarkemmin »

Clos Henri Pinot Noir 2012

Väriltään punaisen viinin tuoksusta löytyy tupakkaa, havua, kirsikkaa ja punaisia kypsiä marjoa. Hieno, leveä maku on rypäleelle tyypillinen, tasapainoinen, sopivan hapokas, paahteinen ja kypsän marjaisa. Viinillä on hieno, pitkä jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Barolo Essenze 2010

Tiilenpunaisen, hieman oranssin viinin tuoksu on keskivoimakas ja siitä löytyy nahkaa, orvokkia, hentoa mausteisuutta ja salmiakkia. Täyteläinen maku on melko tanniininen ja tiukan hapokas. Suuta kuivattava, moniulotteinen maku on hieman kehittynyt, nahkainen, hennon mausteinen ja orvokkinen.

Tutustu tarkemmin »

Osborne Solaz 2011

Kalpean punaruskea viini, jonka rotevassa tuoksussa on nahkaa, punaisia marjoja, mausteisuutta, paahteisuutta ja havua. Tuhti, pitkä ja rehevä maku vastaa tuoksua, hyvä jälkimaku. Tasapainoinen viini.

Tutustu tarkemmin »

HobNob Chardonnay

HobNob Chardonnay 2010

Oljenkeltainen viini, jonka miellyttävässä ja rehevässä tuoksussa on ananasta, voita, toffeeta ja nekkua. Pitkä, voimakas maku vastaa tuoksua, siinä aistii myös tammea. Hyvät hapot.

Tutustu tarkemmin »


Castellblanch Carat Seco

Voimakkaan viherkeltainen viini, jonka paahteisessa tuoksussa on päärynää, omenankotaa, omenaa ja sitrusta. Kuivahko, runsas maku vastaa tuoksua. Sopivan hapokas viini, joka antaa miellyttävän suutuntuman.

Tutustu tarkemmin »