Viinit 2017

108 palkittua viiniä, ilmoitettuja viinejä yhteensä 766 kpl.


Mayu Reserva Carménère 2015

Syvän ruskeanpunaisen viinin tuoksu on avoin ja elegantti. Tuoksusta on aistittavissa hapankirsikkaa, mausteita, savua sekä hentoa paahteisuutta. Viinin makean marjaisessa ja täyteläisessä maussa on kypsiä marjoja, tummaa suklaata, nahkaa. Loppumaku on pitkä, tasapainoinen ja jättää suuta lämmittävän jälkivaikutelman.

Tutustu tarkemmin »

Nugan Estate Durif 2014

Viini on väriltään tumman sinipunainen. Tuoksu on tumman marjainen ja siitä voi erottaa herukkaa, boysenmarjaa, tammea sekä mausteita. Viinin maku on täyteläinen ja vastaa tuoksua. Herukkaista makua kannattelee sopiva tanniinisuus.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Cuvée Brut

Oljenkeltaisen viinin avoin ja voimakas tuoksu on miellyttävä, hieman paahteinen, kypsän omenainen ja samppanjamainen. Kuivasta, hapokkaasta ja runsaasta mausta löytyy kypsää omenaa ja sitrusta, pahteisuutta ja mineraalisuutta. Moniulotteista makua seuraa pitkä, vivahteikas jälkimaku. Tyylikäs ja tasapainoinen kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »

Mud House Central Otago Pinot Noir 2015

Väriltään haaleanpunaisen viinin tuoksussa on punaisia marjoja; puolukkaa, karpaloa sekä mansikkaa. Keskitäyteläinen maku on miellyttävä ja tasapainoinen.  Aromeiltaan maku vastaa tuoksua ja sitä ryhdittää sopiva hapokkuus. Kokonaisuutena viini on tasapainoinen ja rypäleelle tyypillinen.

Tutustu tarkemmin »

Wakefield Cabernet Sauvignon 2014

Viini on väriltään syvän sinipunainen. Sen tuoksu on tumman marjainen ja mausteinen. Tuoksusta on löydettävissä myös seetriä, nahkaa ja karamellia. Viinin runsas maku vastaa tuoksua ja pitkää makua kannattelevat sopivat, pehmeät, tanniinit. Kokonaisuutena viini on täyteläinen ja tasapainoinen.

Tutustu tarkemmin »

Brancott Estate Pinot Noir 2014

Vaalean tiilenpunaisen viinin tuoksusta on aistittavissa punaisia marjoja, nahkaa, havuja sekä tallia. Viinin keskitäyteläinen maku on hapokas ja vastaa aromeiltaan tuoksua. Kokonaisuutena viini on puhdaspiirteinen, tasapainoinen ja rypäleelle tyypillinen.

Tutustu tarkemmin »

Monistrol Seleccion Especial Rosé

Vaaleanpunaisen viinin avoimesta tuoksusta löytyy punaisia marjoja, hentoa paateisuutta ja kypsiä hedelmiä. Tuoksua vastaava maku on kuiva, sopivan hapokas ja miellyttävän marjaisa. Tasapainoinen viini, jossa on raikas jälkimaku.

Tutustu tarkemmin »

Jaume Serra Cava Brut

Väriltään keltaisen viinin moniulotteinen tuoksu on paahteinen, hieman kehittynyt ja siitä voi löytää nekkua, kypsää hedelmää, sitrusta ja omenaa. Tuoksua vastaava runsas maku on kuiva, sopivan hapokas ja  hieman paahteinen. Tasapainoinen, miellyttävä viini.

Tutustu tarkemmin »

Lindauer Rosé Brut

Vaaleanpunaisen viinin leveä ja voimakas tuoksu on kypsän marjaisa, hieman paahteinen ja samppanjamainen. Kuiva ja runsas, tuoksua myötäilevä maku on miellyttävä ja sopivan hapokas. Moniulotteinen maku jatkuu pitkässä, vivahteikkaassa jälkimaussa. Tasapanoinen, hieman kehittynyt kokonaisuus.

Tutustu tarkemmin »